מדריכי ריפוי טבעי

אהבתם את מה שקראתם? לשירותכם הבאנו מספר אתרים נוספים לקידום הבריאות הטבעית: טופהיל, סכרת, לב וכלי דם, קנדידה, סרטן, הומאופתיה.

ייעוץ תזונתי אישי

לרשותכם יועצי תזונה בטלפון 039569449. כתובתנו: בתוך סימטת ברקוביץ', פינת מדרחוב רוטשילד 28, ראשון לציון (מפת הגעה+חניה).

חיטה, עדשים ירוקים, שעועית, מש = שעועית סינית, שעועית אזוקי, אפונה, צנון צנונית, גרגירנית = חילבה, (ההנבטה מפיגה את ריח הלווי של החילבה). חמניות, גדילן מצוי, כוסמת, (-להנבטה יש צורך בזרעים לא מקולפים - בדרך כלל אין בארץ), קינואה.

חיטה: לאכול סמוך לנביטה. אח"כ נעשה סיבי.אפשר גם לגרוס במעבד מזון. הנבט מכיל את 8 החומצות האמיניות החיוניות, וכן ויטמינים: E , C , A ,

חילבה: עוזרת לניקוי כבד, כולסטרול סוכר בדם.

אספסת: עשירה בויטמינים ומינרלים: ברזל, אשלגן, מנגן, סידן, ועוד.

כוסמת: מכילה ליזין - חומצה אמינית החסרה בדגנים. מכילה ביופלבונואידים,

מש - שעועית סינית - מנג: קיטניה המכילה חומצות אמינו, ויטמינים: C , B , A , נובטת בקלות ובמהירות.



 נבטי גדילן מצוי Silybum marianum)) טובים למאכל. השימוש הרפואי של הגדילן הוא בעיקר בזרעים, המכילים תרכובות אנטי אוקסידנטיות רבות, כמו גם את החומר הפעיל Silymarin, לייעול פעולת הכבד ושיקום תאי כבד פגועים.

הנבטת הזרעים היא די מהירה 3-4 ימים, ונצפו בנבטים חומרים אנטי אוקסידנטיים ופוליפנוליים שונים. בעונת החורף אפשר לקטוף עלים וגבעולים ולהכין מיץ. טוב לניקוי כבד.

כניסה

CAPTCHA
ענה על שאלה זו
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.