מדריכי ריפוי טבעי

אהבתם את מה שקראתם? לשירותכם הבאנו מספר אתרים נוספים לקידום הבריאות הטבעית: טופהיל, סכרת, לב וכלי דם, קנדידה, סרטן, הומאופתיה.

ייעוץ תזונתי אישי

לרשותכם יועצי תזונה בטלפון 039569449. כתובתנו: בתוך סימטת ברקוביץ', פינת מדרחוב רוטשילד 28, ראשון לציון (מפת הגעה+חניה).

האנזימים הם מולקולות חלבוניות שנבנות בתאי הגוף
ונחוצות לכל הפעילויות הכימיות. הודות להם, כל התאים הרקמות והאברים מסוגלים
לפעול. הם הכוח המניע של החיים.
האנזימים משתתפים בכל התהליכים הביו כימיים הקשורים לחילוף החומרים, תהליכי בניה,
סילוק פסולת - הפרשת דו תחמוצת הפחמן מהריאות, יצירת השתנן והפרשתו בשתן, אנזימים
לתהליך העיכול. אנזימים שונים לפרוק: החלבונים, פחממות, ושומנים.
לדוגמה: לקטוז הוא סוכר החלב. לפירוקו אנו זקוקים לאנזים לקטזה, הנקרא על
שמו.

כיוון שיש אלפי תהליכים ביוכימיים , הרי נחוצים אלפי
אנזימים שונים. בגוף האדם מצויים כ - 10,000 אנזימים. לכל ראקציה מהירה נחוצה
טמפרטורה גבוהה. אך בגוף החי הטמפרטורה היא
- 37 מעלות. בטמפ' כזאת לא תתרחש פעילות כימית ללא השתתפות האנזימים.
האנזימים מזרזים ומאפשרים לראקציה הכימית להתבצע. לפיכך לא יתכנו חיים ללא
האנזימים. האנזימים עצמם נהרסים בטמפ' של: 50 - 60 מעלות. לפיכך תהליכי בישול,
אפיה, טיגון וקלייה הורסים את האנזימים הנמצאים במזון. בנוסף למקור החיצוני,
נוצרים אנזימים בתוך גופנו, - המקור
הפנימי (אנדוגני), גופנו צריך לייצר את כל האנזימים הדרושים. האנזימים במזון החי
עוזרים לתפקודי האנזימים מהמקורות הפנימיים, אשר לא תמיד נמצאים ברמה מספקת
לבריאות טובה. בנוסף לכך המזון החי מכיל ויטמינים ומינרלים, אשר גם הם פגיעים
לתהליכי הבישול. רכיבים אלה חיוניים להרכב אנזימים שונים, אשר בלעדיהם לא יתכנו
חיים. המסקנה - תן עדיפות למזון חי!
(הערה: חסידי השיטה המקרוביוטית שמים דגש על אוכל מבושל).

 

כניסה

CAPTCHA
ענה על שאלה זו
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.